Que en penso

Estudiant de Ciències Polítiques que vol explorar noves formes i publicar tot allò que li vingui al cap, ja sigui, política, un diari o simples historietes.

diumenge, 16 de gener del 2011

futur I

Que vols ser de gran?, t'agradaria tenir una família? Si vols tenir un bon futur, has d'estudiar!, sinó treballes no seràs res...

preguntes i expressions que ens pertorben constantment i ens impedeixen viure a on ho hauríem de fer: en el present. El futur és incert i far por, però és una cosa que ve naturalment i que l'hem d'afrontar igual de natural que es presenta.

Angoixa, depressió, estrès, malestar, ploreres...les grans epidèmies contemporànies juntament amb les morts per conducció a alta velocitat. No hi ha forma de parar-ho?. No entenc la necessitat que hi ha per anar ràpid en tot, però estic dins aquest cercle matador. Voler ser gran quan encara es va en bolquers, menjar ràpid i malament, dormir poc, sexe ràpid, 1 minut per cigarro, ara vinc... volem fer tantes coses o ens les obliguen a fer, que al final no gaudeixes de res i tot ho fas malament.... No tinguem por del futur, però gaudim del present i les seves oportunitats.

El teu present comença ara.

1 comentari:

Anna Bonilla ha dit...

I quina solucio proposes?
Em smebla que tens tota la raó del món, però aquest cercle és tant complicat de trencar!! No m'agraden les angoixes, les depres, les llagrimes, els cigarros d'un minut, el sexe rapid, el dormir poc... Però com ho podem canviar? Com ho podem solucionar? Hi ha una part de nosaltres que segueix les exigències que ens fan anar a alta velocitat, però, per contra, dessitgem de tot cor poder pausar el ritme, i gaudir del present.
Un respir no ens aniria gens malament...